Daadkrachtig overleg met bestuurder

Resultaat:
U leert razendsnel ingewikkelde gesprekken tussen OR en bestuurder te doorzien en meer naar uw eigen hand te zetten.
 
Programma:
We starten met het onderzoeken van de drie verschillende rollen die u kunt aannemen in gesprekken, vervolgens met de soorten gesprekken die er zijn op de overlegvergadering.
Met deze kennis gaan u aan de slag om uw eigen communicatie met uw bestuurder te analyseren. Vervolgens oefenen door gesprekken die in het verleden niet goed gingen nu op een andere verfrissende manier aan te pakken. U krijgt uitgebreid de kans om te oefenen om uw gesprekspartners met een onzakelijke communicatiestijl te sturen richting meer zakelijke stijl.
We werken zoveel mogelijk met situaties die aangedragen worden door de deelnemers  zelf.
 
Waarom:
Tijdens deze training oefenen we met verschillende rollen die de bestuurder en de OR-leden aannemen in communicatie en met verschillende soorten gesprekken die tijdens de overlegvergadering worden gevoerd. We oefenen hoe lastige gesprekken veranderd kunnen worden in constructieve gesprekken. Invloed voor de ondernemingsraad staat daarbij centraal.

Voor wie:
De training is bestemd voor beginnende OR-en die meer grip willen krijgen op het voeren van gesprekken met de bestuurder.


Wilt u meer informatie?
Vul uw gegevens in
en wij nemen geheel vrijblijvend
contact met u op
Naam *
Telefoon nr. *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
 

Aansluitend vervolg: