Nieuw in de Ondernemingsraad

Waarom?
Bent u nieuw in de ondernemingsraad en wilt u een goede start maken? Dan biedt Odyssee u, als nieuw OR-lid, een speciale introductietraining van één dag. Tijdens deze dag krijgt u een basisinzicht in de rechten en plichten van de OR. U ervaart wat uw eigen rol en bijdrage daarin kunnen zijn en welke andere spelers invloed uitoefenen.
Daarnaast wisselt u ervaringen uit met de andere deelnemers en oefent u met een aantal praktijkvoorbeelden. De training is bedoeld als een krachtige stimulans, zodat uw inwerkperiode voorspoedig verloopt.
De training wordt begeleid door een deskundige trainer-adviseur. Naast korte inleidingen, is er ruimte voor gesprekken over de praktijk. Hierin is volop ruimte voor uw ervaringen en vragen en worden praktische tips uitgewisseld. Naast de plenaire gesprekken wordt er regelmatig in subgroepen gewerkt. Door deze dynamische aanpak is de dag sneller voorbij dan u zou willen…

Voor wie?
De training is bestemd voor OR-leden die zijn ingestroomd in de ondernemingsraad en die meer willen weten over de rechten, de plichten en de rol van de ondernemingsraad binnen hun organisatie.

Resultaat?
Aan het einde van deze training: 
  • kent u in hoofdlijnen de mogelijkheden die de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) biedt. 
  • heeft inzicht in de rol die u binnen de OR wilt innemen en welke andere spelers van invloed zijn op de OR.

Programma: 
De volgende thema's komen aan bod:    
  • faciliteiten van de ondernemingsraad uit de Wet op de Ondernemingsraden (WOR)
  • bevoegdheden van de ondernemingsraad uit de Wet op de Ondernemingsraden (WOR)
  • positie van de ondernemingsraad in de organisatie 

Vrijblijvend meer informatie ontvangen? Of direct een training aanvragen? Laat dan aan de rechterzijde van deze pagina uw gegevens achter of neem rechtsreeks contact op via:

Tel: 0343 - 473 440
Mail info@odyssee-groep.nl


Wilt u meer informatie?
Vul uw gegevens in
en wij nemen geheel vrijblijvend
contact met u op
Naam *
Telefoon nr. *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *
 

Aansluitend vervolg: